Partners

 

 

 

Spring! Peuterspeelschool is onderdeel van IKC Daltonschool St. Plechelmus. Peuters van 2,5 tot 4 jaar zijn van harte welkom. 

 

 

 

 

 

Partou Kinderopvang biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar.  

 

 

 

Logopedistes Mirjam Wolterink-Blaazer en Martine Timmer werken vanuit logopedie direct binnen IKC Daltonschool St. Plechelmus voor alles wat te maken heeft met stem, spraak, taal en gehoor.

 

 

Uw kind krijgt muziekonderwijs. Dit wordt verzorgd door de vakdocent muziek van

De Muziekbeleving. Hiermee zorgen wij voor structureel en passend muziekonderwijs dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de leerlingen. Muziek voor kinderen betekent veel. Het levert een bijdrage aan de totale ontwikkeling van kinderen. Kijk voor meer informatie over ons muziekonderwijs op https://www.demuziekbeleving.nl

 

 

 

 

Hengelo Sport organiseert het hele jaar door verschillende sport en beweegactiviteiten voor kinderen en jongeren uit Hengelo. 

     

 

 

 

De schoolarts van de GGD bezoekt de kinderen van de groepen 2 en 7. Op de site van de GGD vindt u informatie over o.a. infectieziektes en insectenbeten.

 

 

 

 

 

 

 

Loes organiseert, samen met Jeugdgezondheidszorg van de GGD, informatiebijeenkomsten en cursussen op het gebied van opvoeden.

 

 

 

 

 

 

Via Jeugdplein Hengelo is een scala aan activiteiten te vinden voor de jeugd in Hengelo.

 

 

 

 

 

 

Door de inzet van sociale wijkteams en meerdere stedelijke diensten biedt Wijkracht zo snel, zo licht mogelijk en zo dichtbij mogelijk ondersteuning. 

 

 

 

 

 

 

 

Via Bibliotheek Hengelo hebben wij een ruim aanbod aan boeken in onze schoolbieb aanwezig. Daarnaast verzorgen zij projecten rondom lezen en boeken.